Válassz Grafitos hőszigetelő rendszer vakolat nélkül termékeink közül!

Kérj szakértő segítséget…

Kérj szakértő segítséget…

…, hogy elsőre jó döntést hozz!
Hívd szakértőnket a +36 70 522 5908, írj a ertekesites@bau2home.hu címre, dobj egy üzenetet chaten vagy használd ajánlatkérő űrlapunkat!

Ha még nem vagy biztos otthonod végső színezésében, vagy később tervezed a vakolást, válassz Grafitos hőszigetelő rendszert vakolat nélkül!

A rendszer magába foglalja a prémium minőségű:

  • Isomaster EPS H-80 G grafitos hőszigetelő lapot 1m²,
  • a kimondottan grafitos lapokhoz kifejlesztett Thermomaster Fix Premium homlokzati ragasztó- és ágyazóanyagot 5kg/ m², valamint
  • a 140gr-os Masternet Solid üvegszövet hálót 1/ m².

A Thermomaster GRAFIT OPTIMUM rendszer csomagokba a dübel is bekerült, így komplett alaprendszert egyben tudod megvásárolni.

5-17 cm lapvastagság között Thermomaster D műanyag dübelt,

18 cm lapvastagság felett a Thermomaster D-H hőhídmentes fémszeges dübelt találod meg csomagjainkban.

A szállítás miatt nem kell aggódnod, a logisztikát mi szervezzük: a Hungarocell homlokzati hőszigetelő rendszerek szállítása egyenesen a gyártó, a Masterplast Hungária Kft. sárszentmihályi raktárából ingyenesen* történik, saját tehergépkocsi flottájukkal.

A grafitos homlokzati hőszigetelő rendszerrel akár 35%-os megtakarítást érthetünk el fűtési költségeinkben, nem utolsó sorban pedig növeljük otthonunk értékét.

Ha segítségre van szükséged, egyedi rendszer ajánlatot szeretnél, ill. *a szállítási feltételekről érdeklődnél, hívj minket telefonon, írj nekünk chaten vagy e-mail-ben!